Carglass – Nieuwe ruit

Nadat ik in September vorig jaar al eens goede ervaringen had met Carglass hebben ze vandaag nog eens goed werk geleverd.

Ik zat al een paar maanden met een barst in de voorruit van mijn A3, maar zoals met veel, werd het telefoontje naar Carglass op de lange baan geschoven. Maar doordat we aanstaande vrijdag naar de Provence vertrekken en de barst ondertussen in lengte verdubbeld was, besloot ik maandag ll. toch maar te bellen. Gelukkig had ik bij Collega G. gelezen dat Carglass ook op zaterdag aan huis komt en dus was de afspraak voor vandaag gepland.

De afspraak was dat er tussen 9 en 12 iemand ging komen en rond 20 voor 10 kreeg ik een telefoontje dat de Carglassman er rond 10 uur ging zijn. Eenmaal de mens er was  en er aan begonnen was verbaasde ik mij dat het zo snel gaat. Op een uurtje tijd stak de nieuwe voorruit erin. En tijdens dat uur worder er toch wel wat handelingen uitgevoerd. De ene al delicater dan de andere. Zoals bijvoorbeeld de lijm waarmee de oude ruit vast zat lossnijden en hopen dat het kabeltje van de microfoon van mijn carkit niet overgesneden wordt.

Maar met een kleine helpde helpende hand van ondergetekende stak de nieuwe ruit er zonder problemen in. En na het zetten van een handtekening en het geven van wat drinkgeld was alles achter de rug. Perfecte service.

7 thoughts on “Carglass – Nieuwe ruit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge