8 thoughts on “Excuses”

 1. Komaan!! Wat is het volgende? Op je knieën naar Scherpenheuvel en 15 weesgegroetjes?

  Akkoord dat je blog scherpe randjes had die op zich wel weggelaten hadden kunnen worden zonder aan impact in te boeten. Als je het erg nauw bekijkt zou je zelfs kunnen zeggen dat je je blog misschien wat grof was. Zelfs op deontologisch vlak zou je kunnen stellen dat je als security-medewerker op z’n minst wat discreet moet omgaan met wat je hoort en ziet. ‘Part of the job’ als het ware.

  Doet dit echter iets af aan het feit dat het feit ook echt gebeurd is en wel degelijk getuigt van hypocresie? Ik denk het niet. Links lullen en rechts je neus vullen is gewoon fout. Punt, andere lijn. Als je dan een beetje volwassen bent dan geef je ridderlijk toe dat je wel eens een lijntje legt en je dan ook het beste ver weg houdt van oproepen naar de jeugd over “no drugs more fun”.

  Ik vraag me echt hardop af waar dit gaat eindigen? Moet je jezelf uiten als een zieke leugenaar die alles verzonnen heeft om aandacht te krijgen? Als het zo is dan ben je een rund en dan wens ik je veel jeuk en korte armpjes toe. Was de inhoud van je post geen leugen dan durf ik toch de juffrouw in kwestie aan te manen om open kaart te spelen in plaats van met advocaten en geforceerde excuses te goochelen. Ja uw mama en uw papa konden er niet mee lachen dat je op die manier in het nieuws komt maar als een volwassen mens reageren en je fout toegeven zou je 100 keer meer kuddos opleveren dan het beeld dat je nu van jezelf ophangt.

  Ik durf hopen dat het bedrijven en bv’s allerhande ooit eens duidelijk gaat worden dat de beste reactie op kritiek gewoon de waarheid is. Speel open kaart en los het op. Roddels en onduidelijkheid blijven veel langer hangen dan het feit op zich. Remember Philip Meirhaeghe? Hij deed van epo, werd gepakt, boog het hoofd en zei: “ik ben een dommekloot maar ja, ik heb het gedaan.” En iedereen had en heeft daar onmetelijk veel respect voor, probeerde te begrijpen waarom enz.. Meirhaeghe, ge zijt ne vent. Bij deze.

 2. Volledig akkoord met SweetCharlie.
  Een lijntje leggen heb ik nooit iets op tegen gehad, maar de manier waarop mevrouw de smedt omgaat met dit feit is echt triestig te noemen.

  Maak er toch niet zo’n big deal van, uiteindelijk is er niets aan de hand. Maar dreigbrieven schrijven naar Het Laatste Nieuws en alle bloggers vind ik er meer dan over.

 3. Barvrouw die blogde over “dronken” De Crem ontslagen

  [url]http://www.gva.be/nieuws/buitenland/default.asp?art={21CC04FE-5362-426B-8060-139CE78F5BCB[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge