Gratis baby foto

Eergisteren werd Lenka 4 maanden en vandaag zat er bij de post een brief van een of andere fotozaak een brief met de mededeling dat ze een leuk cadeau voor ons hadden.

Wij hebben een heel leuk cadeau voor u: een unieke foto (12×17 cm) van Lenka genomen door een professionele fotograaf. Helemaal gratis!

Als u met uw baby naar onze reizende studio in uw <babywinkel> komt dan maakt onze fotograaf een reeks van leuke opnames van uw kleintje. Helemaal gratis. Achteraf komt u terug in uw <babywinkel> de reportage bekijken en kiest u alleen de foto’s die u wenst. Breng zeker deze brief mee, dan krijgt u het eerste portret helemaal gratis (12×71 cm)

Toeval wil dat net vandaag mijn schoonzus en haar man thuis waren om foto’s te laten maken van hun dochtertje. Vermits Lenka ondertussen al wat groter was leek het mij ook een goed idee om haar nog eens met haar schaap te fotograferen. En in alle bescheidenheid denk ik wel dat ik mag zeggen dat het resultaat gelukt is. En in alle onbescheidenheid durf ik zelfs zeggen dat de foto’s die als voorbeeld op de brief stonden, minder geslaagd waren dan mijn eigen foto.

Dus ik denk dat ik maar ga passen voor die gratis foto en dat ik mijn foto ga laten afdrukken op canvas.

Lenka & het schaap
Lenka & het schaap

2 thoughts on “Gratis baby foto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge