Insanity

Gisterenavond stuurde ik, volledig nuchter en bij mijn volle verstand, volgende tweet de wereld in:


Maar hoe ga ik dat nu doen? Ik blijf bezig zoals vorig jaar. Keihard trainen in de fitness, lopen en mountainbiken als cardio en op mijn voeding letten met de hulp van VitamineF3. Maar daarnaast ga ik nog een extra’tje doen om het proces wat te versnellen: Insanity!

Insanity
Insanity

Iedereen heeft, tijdens het doelloos rondzappen, Β de reclame al wel eens gezien op TV. EΓ©n of andere energieke trainer vraagt mensen om door te zetten en tot het gaatje te gaan. Mensen getuigen dat het trainingsschema hun hele leven veranderd heeft en dat op amper 60 dagen.

Nu wil ik wel eens weten wat er van waar is, dus ga ik de uitdaging aan. Vanaf morgen ga ik mij 60 dagen lang wagen aan Insanity in de hoop om eindelijk dat strakke lichaam te krijgen.

Dat het zwaar gaat worden kan ik u nu al zeggen. 6 keer per week zo’n zotte training doen, naast mijn gewone routine… Maar hopelijk gaat het resultaat dus navenant zijn.

Volg zeker twitter en deze blog voor updates of ik het al dan niet volhou en zeker voor het resultaat. Als ik het programma afwerk plaat is een before & after foto om te bewijzen of het al dan niet werkt.

5 thoughts on “Insanity”

  1. Ik heb gisteren de fit test gedaan en de aantallen die ik had waren iets hoger als de eerste aantallen van de twee personen die ook de fit test deden in de video. Dus de basis is er wel, al gaat het afzien blijven πŸ˜‰

  2. Ik gebruik Insanity nu al een paar maanden en ik vind het echt geweldig, het word nooit saai omdat je veel verschillende workouts hebt. De eerste paar weken was het echt wennen maar daarna voel en zie je het verschil!
    Maarten de Jong´s last blog post ..Links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge