Home > Blog > Opgelicht door JustCam4You.com

Opgelicht door JustCam4You.com

October 4th, 2009   1,266 views Leave a comment Go to comments

Kameraad P. was reeds een hele tijd aan het vergelijken op het internet om een  Canon 500D te kopen. Websites zoals Konijnenberg.be en studio73.be werden doorpluisd. Maar opeens kwam hij op www.justcam4you.com en zag hij de 500D aan net geen 500 euro staan. Vrij goedkoop maar de site zag er betrouwbaar uit en dus bestelde hij zijn camera.

Ook ik was al op de site aan het kijken geweest en had hem ook doorgegeven aan collega G. omdat ik wist dat hij ook op zoek is naar een nieuwe digitale spiegelreflex nadat zijn toesten uit zijn huis gestolen werd. Ook hij maakte zich geen bedenkingen bij de betrouwbaarheid van de site. Normaal gezien denk je dat als het te mooi lijkt om waar te zijn, dit meestal ook zo is, maar toch had geen van ons drie het door.

Een tijdje hoorde ik niets meer van P. en zijn camera tot afgelopen vrijdag. Toen ik vroeg of hij zijn camera al had mogen ontvangen kwam het eruit. Hij was opgelicht door de mensen achter deze site. Nadat hij met overschrijving had betaald hoorde hij niets meer. Talloze emails bleven onbeantwoord en toen begon het natuurlijk te dagen. justcam4you.com dient voor niets anders dan om mensen op te lichten. Ondertussen is er al klacht ingediend bij de politie maar veel valt er blijkbaar niet aan te doen. Moest hij met Visa betaald hebben had hij nog het grootste deel van zijn geld kunnen recupereren, maar dat is nu niet mogelijk.

Blijkbaar zijn er op het internet nog meldingen van oplichting van JustCam4You.com dus wil ik toch even waarschuwen. Indien u toevallig deze website bezocht had en dacht om hier een camera te kopen, doe het niet. De kans dat u uw camera krijgt is bijzonder klein. En uw geld bent u ook kwijt. Een verwittigd man is er twee waard.

Categories: Blog Lees meer over:Tags: , ,
  1. October 4th, 2009 at 17:25 | #1

    ik heb eens gekeken op de website en inderdaad, die ziet er heel betrouwbaar uit. Moest ik deze blog niet gelezen hebben ik zou het overwegen om daar iets te kopen.
    Schijn bedriegt en een gewaarschuwd mens is er twee waard. Jammer dat die mensen hun geld kwijt zijn.
    Bedankt voor de waarschuwing.
    .-= francky´s last blog ..Krottegem =-.

  2. October 8th, 2009 at 19:15 | #2

    ‘t is zeer straf, nu je het weet is het duidelijk (UK site, euro’s, lage prijzen, betalen per overschrijving,…) maar…
    .-= GreatG´s last blog ..Weinig tijd =-.

  3. David
    October 15th, 2009 at 12:28 | #3

    Hoi idereen,
    Ik ben er spijtig genoeg ook ingetrapt. Heb me laten vangen door een Nikon D90 te kopen. De site oogde inderdaad profesioneel en zelf stond ik er niet bij stil dat ze enkel overschrijving aanvaarden. Ik koop regelmatig via internet en had nog nooit een slechte ervaring, tot nu.
    Zaterdag ben ik dan maar naar Studio 73 in Mol gereden en heb alles daar gekocht. Heel vriendelijke, hulpzame mensen. betaalde wel its meer maar werd NIET opgelicht.
    Ik heb klacht ingediend via de Ecops, hopelijk kunnen/willen zij er iets aan doen.
    Duimen maar,

    David

    P.S.:Studio 73 in Mol is zeker uw vertrouwen waard!!!

  1. No trackbacks yet.

CommentLuv badge