Ruitenwisser

Toen ik vandaag thuiskwam zag ik een smal langwerping pakketje uit de brievenbus steken waarop een papiertje kleefde met enerzijds mijn adres en anderzijds volgende tekst:

Wij hebben een verrassing voor u! Op 29/09/2008 belde postbode Jacques met de nieuwe VOLKSWAGEN GOLF bij u aan.
U was toen echter niet thuis en de zending op ware grootte pastte niet in uw brievenbus.
Een deeltje wel. Dat stopten we in de meegeleverde doos.
Bezoek nu onze website www.nieuwegolf.be en beleef hem op ware grootte. Tevens maakt u kans op een weekendje in de nieuwe Golf.

Naar de vorm mij al deed vermoeden stak in de meegeleverde doos een ruitenwisser. Inderdaad, u leest het goed, een ruitenwisser.

Kijk, ik heb niets tegen een leuke viral reclame campagne, maar doe het op z’n minst een beetje leuk. Wat kan ik nu in godsnaam met een ruitenwisser. Ik rijd met Audi, dus daar zal hij ook niet oppassen. Of het moest zijn dat ik iets mis, maar anders vind ik de campagne niet echt geslaagd.

Terwijl ze bij Volkswagen natuurlijk wel hun doen bereikt hebben, want ik heb er over geblogd en ik heb de link vermeld van hun site – dewelke trouwens de grootte van mijn browser verandert en daar kan ik niet tegen – en dus zijn ze in hun opzet geslaagd. Slechte reclame is ook reclame zeker.

4 thoughts on “Ruitenwisser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge