Sofie Winters

In een artikel in P-magazine over 10 jaar Milk Inc. heeft Regie Penxten het over Sofie Winters als zangeres van Milk Inc waar ik niet helemaal mee akkoord ben. Hij zegt namelijk het volgende:

Sofie was echt een vergiftigd geschenk. Sofie was mooi, maar er viel compleet niet mee te werken. Wij hadden niets aan iemand die altijd te laat kwam en zo…
…Ik ken niemand die zo veel kansen heeft gehad: zangeres van Milk Inc. geweest, model, filmster, noem maar op. Alles heeft ze kunnen doen en er is niks van geworden. Zo veel dingen kunnen verkloten is ook een talent. Spijtig, maar Sofie is t� rock-‘n-roll.

Toen ik in Leuven studeerde was er in de Dietsestraat de broodjeszaak In de rapte – die er trouwens nog steeds is. Deze zaak werd uitgebaat door Sofie Winters. De eerste keer dat ik er kwam was samen met een studiegenoot die er voornamelijk kwam omdat Sofie Winters achter de toog stond.

Sinds die eerste keer werd In de rapte mijn vaste broodjeszaak in Leuven. Vaak waren er weken dat ik er elke morgen stopte om een broodje te halen. De keuze was dan ook zeer uitgebreid. Je had er de standaardbroodje (Smos, martino, kipsalade, ..) maar ook speciale broodjes (met indische gehaktballetjes, warm gebraad en gesmolten kaas, …). De prijzen waren/zijn er zeer democratisch en de broodjes heerlijk.

Over Sofie zelf kan ik zeer kort zijn. Ze was altijd heel erg vriendelijk (ondanks het vroege openingsuur van de zaak – 7h00) en behulpzaam. Ik heb haar leren kennen als een goed mens – niet dat je iemand echt leert kennen als je klant bent in haar broodjeszaak, maar dat gevoel had ik over haar. De reden waarom ze met de broodjeszaak gestop is weet ik niet, maar het was toch jammer. De nieuwe eigenaars en uitbaters zijn ook erg vriendelijke mensen en de sporadische keren dat ik er nog eens kom weten ze nog steeds welke broodjes ik graag eet.

Dus, Sofie, moest je ooit via Google hier terecht komen en dit lezen: trek het je niet aan wat Regi zegt. Je was erg goed in het maken van super lekkere broodjes en het was altijd leuk om even een babbeltje te slaan.

9 thoughts on “Sofie Winters”

 1. Tja, als we alles moeten geloven wat er in de boekskes staat. Daarbij is dat zijn mening… maar we horen de andere kant van het verhaal niet.

  Maar je hebt alvast een goede bijdrage geleverd.

 2. Ik heb niet het genoegen het meisje/de vrouw te kennen, maar ik weet wel dat je nooit voor iedereen goed kunt doen. Iemand klakkelings een vergiftigd geschenk noemen, vind ik er toch een beetje over.

 3. Hoe je je leven en dat van anderen zo kunt verkloten met wit poeder!
  Denk dat iedereen in Leuven nu wel weet dat ze ne golddigger is.
  LEVE NOTA BENE

 4. swa,of hoe je jezelf ook noemt (vind het spijtig en laf dat je je echte naam niet vermeld ) wanneer je commentaar over mij (ik dus sofie winters) schrijft zoals
  dat ik het leven van mij en van anderen verkloot door wit poeder en dat je zelfs dus schrijven dat iedereen in leuven wel weet dat ik een golddiger ben terwijl je mij nog niet eens kent,ik zal je is iets vertellen,moest ik een golddiger zijn reed ik nu met een ferrari en woonde ik in een kasteel in monaco dus de mensen die me echt kennen weten wie ik ben en voor je iemand bevooroordeeld op internet kijk is eerst naar jezelf in de spiegel hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge