Uit de hand gelopen

Het is de eerste keer – en waarschijnlijk ook de laatste keer – dat het gebeurt, maar ik heb een welbepaalde blogpost verwijderd.

Waarschijnlijk kan u al raden welke blogpost ik bedoel. Wat begonnen was als een aanklacht van de hypocrisie liep al snel uit de hand en begon een eigen leven te leiden. Mede door toedoen van een rioolkrant die alles uit de context rukte.

De blogpost in kwestie had verstrekkende gevolgen (kunnen hebben) en het is nooit mijn bedoeling geweest om bepaalde mensen af te straffen.

Ga ik nu in het vervolg twee keer nadenken voor ik iets schrijf? Wie weet, ik heb het nu ook gedaan, maar toch besloten om het te schrijven. Was dat fout? Nee, ik denk het niet, maar het resultaat was compleet verkeerd en volledig uit de hand aan het lopen.

Laat dit het laatste woord zijn dat er over gezegd wordt. Tenzij u mij nu natuurlijk nog vanalles wilt verwijten. Laat u volledig gaan in de comments, ik zal het niet censureren.

26 thoughts on “Uit de hand gelopen”

 1. mmmmm twittert de krant naam es door… of de link… als je dat privé doet kunenn ze toch niets doen!
  Ach ja, Als de vrije mening en ‘persvrijheid’ niet meer mag (zie naar humo verhaal). ‘t is erg gesteld!

  leve google cache 🙂

  xi0n’s laatste blog post..Gezond bezig zijn

 2. Hallo,

  Uw relaas over wat er op I Love Techno is gebeurd, vond ik zeer interessant, maar mss moet je zoiets niet persoonlijk maken. Eigenlijk leid ik hieruit af dat jijzelf ergens in je gat was gebeten. Judge and be judged. Je post zegt eigenlijk meer over jezelf dan over juffrouw De Smedt!

 3. Het is jammer dat de originele post verwijderd is. Nu kan de gewone internet leek niet zien op welke manier die uit context werd gerukt.
  En google cache heeft het artikel toch nog staan, dus het is nooit echt weg. Ik had liever een “update” gezien, dan euh… plooien :p

  Bertg’s laatste blog post..Homeless in Ostend

 4. Ik heb ooit een échte klacht van H. Coveliers tegen mij lopen gehad wegens een bepaalde blogpost van mij. Die blogpost staat er nog steeds.
  Ik weet niet wat ze je beloofd hebben of waarmee ze gedreigd hebben, maar ik vind het jammer dat je deze post verwijderd hebt. Vooral omdat ondertussen zowat iedereen het erover gehad heeft.
  In ieder geval heb je aangetoond dat de impact van het fenomeen bloggen niet onderschat moet worden. Well done 🙂

  Polskaya’s laatste blog post..Doctors code of ethics 🙂

 5. tja, het heeft geen zin om echt de stok in het hoenderhok te smijten en dat te blijven doen eh.
  Als ze beginnen met klachten en al. En dreigen.
  En niet iedereen is zo’n stijfkop als de pol eh 😉

  Trouwens, wim, heb jij die 25 euro voor de comments al betaald? :-))

  Wannes’s laatste blog post..AVG crasht Windows

 6. Ik ben een paar jaar geleden uitgenodigd geweest (stond geseind) door de gerechterlijke politie, die hebben mij ‘ondervraagd’, na mijn verklaring hebben die met de onderzoeksrechter in kwestie gesproken en die heeft mij dan ‘ontseind’,nadat ik beloofd had dat ik het ‘nooooit meer zou doen’, waarna ik er niets meer van vernomen heb.

  Polskaya’s laatste blog post..Doctors code of ethics 🙂

 7. Pingback: Censuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge